Datum:    09-04-2011
Uitslag:     Uit Gewonnen 1 - 5

Geplaatst door Eise Wieling op 10-04-2011

Klasse !!

Vandaag, in het mooie zonnetje, gingen we voor onze 3e overwinning op rij. Zonder Ilias, die er weer eens niet was zonder zich af te melden, maar wel met 12 gemotiveerde jongens en 1 gemotiveerde meid.

Tegen Kampong konden we de 4e plaats pakken, maar dan moest er wel gewonnen worden. We hebben eerder in het seizoen met 7-2 verloren en met 2-2 gelijkgespeeld, dus alleen met volledige inzet kon hier een goed resultaat gehaald worden.

We begonnen moeilijk, Kampong was de aanvallende partij en de eerste kans werd door Mohammed goed gekeerd. Even daarna waren wij in de aanval via de flanken, maar helaas stond ons vizier nog niet op scherp. Boris ging even later door en natuurlijk bracht hij de 0-1 op het scorebord via een mooi schot langs de keeper.

Achterin speelden met Jelle als laatste man, op de flanken Yessin en Nicolas en als voorstopper Tarik, die de hele week ziek thuis was geweest. En net als de afgelopen weken speelden ze allemaal weer een sterke partij.

Het wordt 0-2 als Bo een pass geeft op Leon, die hard binnenschiet. Bijna wordt het 0-3 door Leon, maar met zijn linkerbeen mikt hij net naast de paal. Ook Boris, David en Bo scoren niet. Boris wel en met 0-3 neemt het vertrouwen toe. Anders dan in andere weken blijven we wel super geconcentreerd voetballen en blijven we op onze tegenstander jagen. Bram vervult hierin een hoofdrol, want overal zet hij zijn been voor, ook de voortzetting naar voren gaat steeds beter. Maar ook Marc werkt als een paard en achtervolgt zijn tegenstander van het strafschopgebied van Kampong naar het eigen strafschopgebied en pakt hier de bal af, super.

Op slag van rust maakt David de 0-4 en lijkt de wedstrijd in de knip. In de tweede helft doen we het allemaal wat rustiger, want met de warmte worden we ook moe. Toch gebeuren er mooie dingen en zie ik veel samenspel. Mika kopt uit een mooie voorzet van Anas in de handen van de keeper en kopt even later een bal door naar Bo, Anas heeft een paar super passeerbewegingen, maar telkens teveel tijd nodig om te schieten. Leon komt mooi door en gebruikt elke week zijn snelheid beter, kortom aan de kant was het genieten van het voetballen van "onze jongens".

Toch wordt het 1-4 en bijna zelfs 2-4, maar Mohammed redt ons met een paar mooie saves. Het eindschot is natuurlijk voor Boris, die aan de vkant blijft zeuren dat hij in de spits wil staan, omdat hij de bal er wel in zal leggen. Met David op het middenveld krijgt Boris nog een vijftal minuten in de spits en houdt woord, de eindstand wordt daarmee 1-5.

Een leuke sportieve wedstrijd, waarin wij veruit de betere partij waren.
En waarbij wij als coaches en publiek zeer tevreden waren met de uitslag en de uitvoering!!

Op naar volgende week, waarin we voor de 4e keer op rij winnend van het veld willen komen.