herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Nieuws bericht

door Eise Wieling op 19-12-2010      


FC de Bilt C6
Zwaluwen vooruit C4
VVIJ C9
MSV 18 C4
De Meern C9
Kampong C8
Hercules C8
Geinoord C6

Nadat we onze 1e competiteronde in de C met wisselend succes hebben afgesloten, staat de nieruwe competitie alweer voor de deur. Op 22 januari trappen we af in een hele nieuwe competitie.
Tegen veel bekende tegenstanders, zoals De Meern, Hercules, Zwaluwen Vooruit en Geinoord.

We hebben in de eerste competitiehelft goede wedstrijden gespeeld, zoals tegen Geinoord en 2x De Meern (behalve de laatste 5 minuten), maar ook hele slechte (Zwaluwen, IJFC en Hercules).

Wat mij het meest is opgevallen is dat we vooral van onszelf hebben verloren. Zodra wij stoppen om als team te voetballen en alleen voor eigen succes willen gaan, gaat het telkens fout. Daarnaast is onze conditie nog goed genoeg.

Iedereen vindt het helaas nog belangrijker om zelf te scoren, dan een ander in de gelegenheid te stellen om te scoren. Hieraan gaan we echt keihard werken, net als aan onze conditie.

Ik verwacht dat we in de nieuwe competitie minimaal in het linkerrijtje terecht zullen komen, als we aan de 2 bovenstaande zaken willen werken.

dus jongens (en Bo), voor nu alvast fijne feestdagen en in het nieuwe jaar gaan we met z'n allen er goed tegenaan !!
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!