Kies een seizoen:

Kampong C8
Hercules C8
Geinoord C6

Nadat we onze 1e competiteronde in de C met wisselend succes hebben afgesloten, staat de nieruwe competitie alweer voor de deur. Op 22 januari trappen we af in een hele nieuwe competitie.
Tegen veel bekende tegenstanders, zoals De Meern, Hercules, Zwaluwen Vooruit en Geinoord.

We hebben in de eerste competitiehelft goede wedstrijden gespeeld, zoals tegen Geinoord en 2x De Meern (behalve de laatste 5 minuten), maar ook hele slechte (Zwaluwen, IJFC en Hercules).

Wat mij het meest is opgevallen is dat we vooral van onszelf hebben verloren. Zodra wij stoppen om als team te voetballen en alleen voor eigen succes willen gaan, gaat het telkens fout. Daarnaast is onze conditie nog goed genoeg.

Iedereen vindt het helaas nog belangrijker om zelf te scoren, dan een ander in de gelegenheid te stellen om te scoren. Hieraan gaan we echt keihard werken, net als aan onze conditie.

Ik verwacht dat we in de nieuwe competitie minimaal in het linkerrijtje terecht zullen komen, als we aan de 2 bovenstaande zaken willen werken.

dus jongens (en Bo), voor nu alvast fijne feestdagen en in het nieuwe jaar gaan we met z'n allen er goed tegenaan !!
door Eise Wieling op 26-08-2010

1 Bilt De C6
2 Geinoord N'gein C6
3 Hercules C8
4 IJFC C4
5 JSV Nieuwegein C7
6 Jonathan C5
7 Kampong C8
8 Meern De C8
9 Meern De C9
10 VVIJ C9
11 Vreeswijk C3
12 Zwaluwen Utrecht 11 C4
door Eise Wieling op 30-12-2009

[I]De indeling voor het voorjaarsseizoen 2010 is bekend.
We kunnen in elk geval flink aan de slag, want we zijn zwaar ingedeeld.

De tegenstanders[/I]

Saestum D3
Dit was onze openingswedstrijd die we met 3-5 verloren.

DOVO D8
We hebben gespeeld tegen DOVO D9 en deze wedstrijd toen met veel moeite gewonnen. Waarschijnlijk ook een pittige tegenstander.

CDW D6
De laatste wedstrijd van vorig seizoen. Het werd 4-4, dus kansen voor beide ploegen.

DEV Doorn D2G
Tegen deze tegenstander hebben we nog iets recht te zetten. De uitwedstrijd ging na een pittige strijd met 4-3 verloren, waarbij we alle kans hebben gehad op meer (penalty, vrije kansen).

VRC D3
Een grote onbekende uit Veenendaal. Weliswaar laag geeindigd in de vorige competitie 3e klasse, maar tegen allemaal selectieteams. Ook dit zal pittig worden.

Samengevat verwacht ik een hele spannende competitie, waarbij we met heel veel inzet ver kunnen komen. Maar even zo goed kunnen we laag eindigen als de discipline te wensen overlaat.
Dus jongens veel succes !!
door Eise Wieling op 05-09-2009

dit is zoals Said en ik het graag zien !!
door Eise Wieling op 05-09-2009

dit is zoals ons team zich meestal gedraagt